Baterie LiPo 7,4V 2000mAh 15/30C

Referinta: [SPE-06-022021]

119,00 lei

Baterie LiPo 7.4V 2000mAh 15 / 30C


Tipul celulei: LiPo
Mufă: Tamiya mică
Dimensiuni: 130 x 23 x 20mm
Greutate: 105g
Producător: Specna Arms

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 1,19 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Baterie LiPo 7.4V 2000mAh 15 / 30C

Specna Arms, care îndeplinește așteptările clienților, oferă pieței o gamă largă de baterii LiPo eficiente care satisfac nevoile fiecărui utilizator - indiferent dacă sunteți în căutarea unei baterii pentru un compartiment de stocare într-un stoc, gardă de mână sau vizor cu laser fictiv. - acum veți găsi acest lucru și multe altele în oferta care vă permite să jucați și mai mult.

Pachetele cu polimer cu litiu-ion (LiPo) sunt succesorii binecunoscutelor pachete cu litiu-ion (LiIon). Principalul avantaj al bateriilor LiPo este, fără îndoială, raportul capacitate-dimensiune. Sunt de dimensiuni foarte mici, menținând în același timp o eficiență foarte mare a curentului, care vă permite să alegeți pachetul potrivit pentru practic fiecare replică AEG. Nu au efect de memorie. Ele pot fi încărcate foarte des fără a fi descărcate mai întâi. Încărcarea frecventă este benefică pentru acest tip de baterie.

Nu uitați să nu descărcați pachetul LiPo sub 3V pe celulă și să nu-l supraîncărcați peste 4,2V pe celulă. Un alt avantaj al pachetelor LiPo este procentul scăzut de auto-descărcare. Pachetul lunar neutilizat pierde aproximativ 3-5% din energie. Ar trebui să țineți cont de ambalaj, deoarece în timpul depozitării foarte lungi, descărcarea sub valoarea minimă admisă (3V pe celulă) și reacțiile chimice ireversibile pot duce la deteriorarea proprietăților ambalajului, inclusiv deteriorarea permanentă și, în cazuri extreme - aprinderea Un pachet LiPo neutilizat trebuie încărcat cu aproximativ 70%.

Atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, durata de viață a pachetelor LiPo este în medie de 500-700 de cicluri. Un aspect important este temperatura la care pot funcționa pachetele LiPo. Spre deosebire de alte baterii, celulele LiPo funcționează bine la temperaturi scăzute. Cu toate acestea, acestea trebuie încărcate la temperatura camerei. Pentru a menține starea bună a bateriilor LiPo, acestea ar trebui să fie echilibrate în timpul încărcării folosind mufa de serviciu, pe care o au majoritatea pachetelor LiPo (un încărcător LiPo bun are un echilibru încorporat).

[SPE-06-022021]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat
Greutate (g)
105
Capacitate (mah)
7.4
Voltaj
2000

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: