Lunetă 4x32E cu Micro Red Dot - Maro

Referinta: [THO-10-018953]

1.108,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 11,08 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Lunetă 4x32E cu vizor Micro Red Dot - Maro

Replica lunetei a fost realizată din metal. Dimensiunea sa mare (150 mm lungime, 70 mm înălțime) și materialul din care a fost realizată au o greutate de 585 g. Replica are un reticulul Rangefinder. Punctul de vedere este situat în mijlocul crucii și este iluminat în culoare roșie cu unsprezece setări de luminozitate. Iluminarea este alimentată de o baterie CR1620. Luneta are o mărire fixă ​​de 4x. Setul include, de asemenea, o vizor cu micropunct roșu care facilitează țintirea rapidă. Vizorul cu punct roșu are un senzor de intensitate a luminii care reglează automat iluminarea punctului. Pentru a-l opri, este necesar să puneți pe el capacul de protecție inclus.

Poziția lunetei poate fi reglată atât pe verticală, cât și pe orizontală. Poziția verticală este reglată cu ajutorul unui buton confortabil și mare de sub lunetă. Este necesară o șurubelniță cu lamă plată pentru reglarea poziției verticale a lunetei. Suportul este dedicat pentru o șină de montare RIS de 22 mm cu sistem QD.

Setul include:

 - luneta

 - husa

 - cheie hexagonală

 - red dot

 - șurubelniță

[THO-10-018953]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: