Red dot Dexter 1x20

Referinta: [BCL-10-021634]

380,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stoc



Vei primi 3,80 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Buckler este un brand care, pe baza experienței a numeroși jucatori, introduce pe piață cele mai optime soluții în domeniul opticii și accesoriilor pentru arme de foc. Scopul este de a ne strădui constant să îmbunătățim produsele și să introducem altele noi, care să răspundă nevoilor fiecărui utilizator, chiar și celui mai pretențios. Când faceți o achiziție, puteți fi sigur că produsul dvs. a trecut numeroase teste și este gata de utilizare pe termen lung. 

Diametrul lentilei de 25 mm oferă un compromis ideal între câmpul vizual, dimensiune, durabilitate și riscul de reflectare a luminii în obiectiv. Turelele de reglare sunt acoperite cu piulițe agresive cu o textură agresivă pentru înșurubare și deșurubare ușoară. Piulițele acționează și ca chei de reglare, datorită cărora utilizatorul poate schimba rapid și fără unelte setările punctului de vizare.Lentilele sunt protejate in timpul transportului de husa de cauciuc inclusa in set.

Dexter are un suport integrat, suficient de înalt pentru a se potrivi șinele Picatinny sau Weaver, astfel încât poate fi montat pe orice armă de foc modernă.

Setul include:

- red dot

- cârpă de curățare

- imbus

- capace de lentile din cauciuc

[BCL-10-021634]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: