Replica SA-A28-M ONE™ TITAN™ V2 Custom Carbine Replica - black

Referinta: [SPE-01-033480]

1.930,00 lei

Garantie
Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 19,30 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Versiune cu unitate TITAN ™ V2
Material: Zinc și aliaj de aluminiu, oțel, polimer
Lungime: 695-780mm
Greutate: 2630g
Culoarea neagra
Viteza botului: ~ 410 FPS / ~ 310 FPS
Enter & Convert ™ Quick Spring Change System
Producător: Specna Arms

Ediție limitată cu sistem TITAN ™ V2 Advanced de GATE instalat!

Setul de controlere Drop-In MOSFET TITAN ™ V2 transformă un AEG într-o replică avansată de antrenament. Oferă un avantaj tactic datorită unui timp de reacție rapid de declanșare, cu capacitatea de a modifica replica și de a o adapta la fiecare misiune cu ajutorul a 20 de funcții disponibile. Acesta este cel mai avansat și de top model GATE.

Controlerul TITAN ™ V2 va da viață nouă unei replici electrice ASG.

TITAN ™ oferă noi posibilități:

- Reglarea sensibilității declanșatorului
- Pre-cocking boost - reglarea timpului în care arcul este ținut (scurtează timpul dintre o apăsare a declanșatorului și declanșarea)
- Reglarea modurilor de selectare a modului de foc
- Foc continuu
- Reglarea ratei de foc
- Notifică despre nivelul scăzut al bateriei
- Protejează bateria de deteriorări
- „Întârziere lunetist”
- Detectare ciclu complet
- Mod AUG - capacitatea de a seta două sensibilități de declanșare (semi și full-auto)
Replica de carabină SA-B04 marca Specna Arms, realizată predominant dintr-un aliaj omogen de zinc și aluminiu cu utilizarea elementelor de oțel în cele mai nevralgice puncte ale replicii (șuruburile, știfturile și punctele de fixare tactice ale brâului sunt realizate din oțel) . Materialul de tip SF care deține bateria și mânerul pistolului au fost realizate din plastic polimeric. Corpul replicii, setul de șine RIS au fost supuse procesului de anodizare ceea ce garantează un nivel ridicat de protecție a replicii împotriva coroziunii. Lucrarea de vopsire a replicii în sine a fost realizată folosind metoda de pulverizare după o sablare anterioară a suprafeței replica. Acest lucru asigură o durabilitate mai mare a vopselei decât de obicei împotriva abraziunii. Corpul replica mărgelește marcajele USMC.

Replica a fost foarte bine adaptată - într-un mod care a fost observată anterior doar în replicile de clasă G&P sau Classic Army. De asemenea, a fost perfect echilibrat. Acest lucru asigură o manevrabilitate perfectă a replicii, în timp ce greutatea acesteia este aproape nesimțită atunci când așezați replica pe umăr.

Replica utilizează un sistem rapid de schimbare a arcului principal, așa-numitul Enter & Convert ™. Acest lucru permite o adaptare rapidă și fluentă a puterii replicii la condițiile câmpului de luptă, fără a fi nevoie să aveți acces la un atelier sau la o serie de instrumente specializate - când scoateți cutia de viteze din corpul replicii, procesul de schimbare a arcului durează literalmente câteva secunde.

Avantajele sistemului Enter & Convert ™ sunt greu de supraestimat. Având în vedere legile existente în Europa și care limitează viteza de reproducere a replicii și a unităților din societatea de airsoft, acest sistem garantează utilizatorului posibilități mari și mai multă libertate. Sistemul Enter & Convert ™ permite schimbarea arcului principal în puțină perioadă de timp și, ceea ce este urmat de acest lucru, a adaptat viteza botului replicii la câmpul de luptă, astfel încât să garanteze un compromis perfect între eficacitatea tragerii și siguranța proprii și alți jucători.

Replica a fost complet adaptată pentru a coopera cu bateriile de tip LiPo și LiFe. Datorită vitezei de bază a botului de aproximativ 410 FPS, care este garantată de arcul principal implicit, replica este perfectă pentru a fi utilizată la distanțe medii. Setul include, de asemenea, un arc principal M90, care permite scăderea vitezei botului la aproximativ 310 FPS, făcând replica perfect adaptată pentru operațiuni de rază scurtă sau lupte în interiorul clădirilor.

Cutia de viteze care este întărită pe înălțimea chiulasei ascunde un ghidaj de arc principal din oțel care este elementul sistemului Enter & Convert ™ și, de asemenea, rulmenți cu bile de 8 mm și roți filetate din oțel care sunt așezate pe distanțiere. Sistemul este securizat cu ajutorul a patru anti-inversări. Există un cilindru de tip 2 și întrerupătorul de oțel. Replica este echipată din fabrică cu o unitate Hop-Up polimerică rotativă, precisă, care permite o reglare foarte precisă și stabilă a overclockării BB.

Versiunea actualizată este echipată cu câteva piese interne noi, îmbunătățite:

- set de angrenaje din oțel armat
- ghidaj arc de oțel
- piston ușor, din polimer
- aluminiu, cap piston sigilat
- chiulasa metalica
- duză metalică de etanșare

Replica este echipată cu o șină RIS de 22 mm, un set de șine RIS de 22 mm față și un suport reglabil. Șina RIS de sus ține obiectivele de vizibilitate din fier de tip flip-up care pot fi ușor detașate și înlocuite cu orice dispozitiv de vizare optico-electronic. Datorită stocului pliabil care se termină cu un picior antiderapant, este posibil să se adapteze lungimea replicii la construit și preferințele shooterului. Flash-hider-ul implicit al botului este plasat pe un fir de 14 mm în sens invers acelor de ceasornic, ceea ce permite atașarea unui supresor de sunet în locul său.

Setul de replici include, de asemenea, o magazie de tip hi-cap din oțel care conține 300 de bile.

Replicile Specna Arms sunt compatibile cu majoritatea incarcatoarelor disponibile pe piață, de exemplu cu incarcatoarele următorilor producători:

- BOYI
- Sisteme Airsoft
- SRC
- King Arms
- MAG
- STEA
- ACM

Setul nu include bateria și nici încărcătorul.

Setul include:

- replică cu unitatea TITAN ™ V2 instalată
- Fișă USB pentru unitatea de control folosind aplicația GATE Control Station
- o revista
- obiectivele vizate de fier
- un arc principal suplimentar

[SPE-01-033480]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat
Material
ABS + Metal
HOP-UP
Da
Viteză bile 0.20g (m/s +/- 10%)
120
Dimensiuni
695-780
Greutate (g)
2630
Mosfet
Da
Baterie recomandata
11.1

Referinte specifice

Cum functioneaza Upgrade-urile noastre?


1.Comanzi replica ta si adauga ce pachet(e) de upgrade doresti sa aplici replicii tale.
2.Noi ne informam intre timp ce upgrade-uri pot fi facute replicii tale din cadrul pachetului selectat de tine.
3.Te vom contacta telefonic si iti vom da toate piesele compatibile cu replica ta precum si sfaturi personalizate.
4.Decizi ce upgrade-uri doresti sa faci si iti vom sugera pretul final.
PACHET DE ACURATETE
Acest pachet consta in upgradarea replicii cu o teava de precizie calibrata ce va stabiliza traiectoria bilelor.


PACHET GEARBOX & MOTOR
Pachet ce include diferite modificari la motorul replicii,rotitele dintate,arc-ul si pistonul acesteia marind puterea si viteza bilelor dar si stabilitatea replicii in timp

PACHET MOSFET
Modificari la nivelul mosfetului ce aduc avantaje precum: Fast Trigger Response, etc,etc

PACHET TRIGGER & CABLAJE
Refacerea Cablajelor si al Triggerului pentru durabilitate


PACHET PAINTJOB
Ne ocupam si de paintjob! Diverse customizari pe masura asteptarilor tale.

PACHET CUSTOM
Adauga aceasta categorie daca am omis ceva/ai intrebari sau daca doresti mai multe feluri de customizari din lista de mai sus.

ATENTIE! Daca alegi din lista de mai jos un upgrade, comanda ta va fi amanata timp de maxim 24 de ore pentru a avea timp sa verificam ce upgrade-uri pot fi aplicate special pentru replica ta, apoi te vom contacta!

16 alte produse in aceeasi categorie: