Mutant AMM13 Amoeba

Referinta: [AMB-01-032153]

1.650,00 lei

Garantie
Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 16,50 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Mutant AMM13 

Cea mai recentă serie de puști airsoft de la Amoeba Airsoft se bazează pe designul binecunoscut al puștilor de asalt AR; totuși, aceste puști airsoft au fost modificate și îmbogățite în mod corespunzător cu multe detalii de design și soluții tehnice interesante, cum ar fi modularitatea completă a fronturilor și a setului de țevi, făcând din Mutant o pușcă airsoft foarte universală.

Corpul puștii airsoft a fost realizat din nailon armat. Calitatea materialelor folosite face greu de recunoscut la prima vedere că acestea sunt din plastic, nu metal. Caroseria are marcaje atrăgătoare, inclusiv: model, calibru și sigla Amoeba Airsoft. Metalul a fost folosit pentru producerea mânerului frontal modular, a cilindrului exterior, a amortizorului de zgomot, a ghidajului de stocare și a pieselor mici. Mânerul pistolului este profilat corespunzător, acoperit cu o textură aspră, anti-alunecare, ceea ce mărește aderența și confortul. Butonul de eliberare a revistei a fost mărit pentru a fi mai ușor de utilizat.

Pușca airsoft este echipată cu un stoc telescopic, reglabil, care permite ajustarea lungimii la tipul de corp și preferințele trăgătorului. Bateria se potrivește în interiorul stocului și al ghidajului. Accesul la reglarea sistemului hop-up se obține într-un mod standard pentru acest tip de construcție - trăgând înapoi mânerul de armare și dezvăluind portul de evacuare a carcasei.

Mutantul are o unitate de prindere frontală modulară, care permite ca replica să fie complet adaptată la nevoile individuale ale utilizatorului. În funcție de cerințe, o pușcă airsoft poate servi mai multor scopuri diferite. Înlocuirea ansamblului frontal cu cilindrul și camera nu a fost niciodată atât de ușoară!

Puștile Amoeba Airsoft au opțiunea de înlocuire rapidă a arcului, fără a fi nevoie să dezasamblați scheletul cutiei de viteze. Inima puștii airsoft este o cutie de viteze v.2 întărită, ușor modificată, cu un modul integrat EFCS - Sistemul de control electronic al tragerii. Controlează activitatea ansamblului declanșatorului, oferind o acțiune lină și scăzând timpul de reacție al motorului, după apăsarea declanșatorului. Blocul de contacte standard a fost înlocuit cu un sistem electronic. EFCS are, de asemenea, o unitate MOSFET încorporată.

EFCS mărește semnificativ durata de viață a mecanismului, și astfel a întregii puști airsoft și permite utilizarea bateriilor de înaltă tensiune, inclusiv LiPo. Achiziționarea unui programator EFCS extern, dedicat, permite utilizatorului să seteze ordinea modurilor de incendiu, precum și modul de rafală scurtă (burst).

Incarcatorul este acoperit cu o textură aspră, anti-alunecare, având un mâner pliabil.

Setul nu include baterie sau încărcător.

Setul include:

-pușcă airsoft

- revista

- manual de utilizare

[AMB-01-032153]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat
Material
ABS + Metal
Mod de tragere
Full auto/Burst/Semi
HOP-UP
Da
Viteză bile 0.20g (m/s +/- 10%)
120
Dimensiuni
700-820
Greutate (g)
2600
Versiune Gearbox
v2
Mosfet
Da

Referinte specifice

Cum functioneaza Upgrade-urile noastre?


1.Comanzi replica ta si adauga ce pachet(e) de upgrade doresti sa aplici replicii tale.
2.Noi ne informam intre timp ce upgrade-uri pot fi facute replicii tale din cadrul pachetului selectat de tine.
3.Te vom contacta telefonic si iti vom da toate piesele compatibile cu replica ta precum si sfaturi personalizate.
4.Decizi ce upgrade-uri doresti sa faci si iti vom sugera pretul final.
PACHET DE ACURATETE
Acest pachet consta in upgradarea replicii cu o teava de precizie calibrata ce va stabiliza traiectoria bilelor.


PACHET GEARBOX & MOTOR
Pachet ce include diferite modificari la motorul replicii,rotitele dintate,arc-ul si pistonul acesteia marind puterea si viteza bilelor dar si stabilitatea replicii in timp

PACHET MOSFET
Modificari la nivelul mosfetului ce aduc avantaje precum: Fast Trigger Response, etc,etc

PACHET TRIGGER & CABLAJE
Refacerea Cablajelor si al Triggerului pentru durabilitate


PACHET PAINTJOB
Ne ocupam si de paintjob! Diverse customizari pe masura asteptarilor tale.

PACHET CUSTOM
Adauga aceasta categorie daca am omis ceva/ai intrebari sau daca doresti mai multe feluri de customizari din lista de mai sus.

ATENTIE! Daca alegi din lista de mai jos un upgrade, comanda ta va fi amanata timp de maxim 24 de ore pentru a avea timp sa verificam ce upgrade-uri pot fi aplicate special pentru replica ta, apoi te vom contacta!

16 alte produse in aceeasi categorie: