Upgrade Arme Airsoft

Echipa Red Eye Airsoft oferă diverse modalități de a vă upgrada replica de airsoft.

1. Upgrade pentru replicile noi cumparate la noi in magazin.

Ai gasit replica favorita dar nu este complet satisfacut de ce ofera?

Tehnicienii din echipa Red Eye te pot ajuta sa iti configurezi replica asa cum doresti tu! Nu uita daca alegi aceasta optiune ai 10% reducere la Service!

Dacă doriți să cumpărați o replică cu upgrade-uri personalizate, trebuie să mergeți la pagina replică și să faceți clic pe butonul „Alegeți upgrade”. Veți vedea o listă cu toate upgrade-urile disponibile pentru replica respectivă.

Deoarece fiecare replică este diferită, trebuie să vă contactăm pentru a vă anunța exact ce upgrade-uri pot fi făcute și costul acestora.

Așadar, dacă doriți o mai bună acuratețe a replicilor, de exemplu, adăugați în coș consultația pentru „Pachetul de precizie” precum și replica airsoft și finalizați comanda. Comanda dvs. va fi reținută până când vom pregăti upgrade-urile compatibile cu replica dvs. Vă vom contacta. Dacă sunteți de acord cu un upgrade, vă vom trimite linkul special unde se face plata și după plată, ne vom ocupa de upgrade și de expediere. Dacă vă răzgândiți cu privire la upgrade, vă vom trimite direct un răspuns.

2. Upgrade pentru replicile pe care le aveți deja.

Pentru asta ne puteți suna și vom stabili ce upgrade-uri se pot face precum și tariful. Vă vom oferi informații unde trebuie să trimiteți replica pentru a fi upgradata, iar după finalizarea procesului veți primi replica înapoi prin curier sau ridicata direct de la noi din sediu.