Hai in echipa!

Echipa Red Eye Airsoft recrutează începători cât şi veterani!

Datorită vechimii noastre, aducem plus valoare cu o experienţă acumulată în 12 ani pentru comunitatea de airsoft din România.

Nu ţinem cont dacă eşti începător dorim să îţi explicăm regulile şi tot ce trebuie să ştii despre acest sport pentru că este mult mai uşor să înveţi pe cineva care este la început decât pe cineva care a învăţat prost şi a mers aşa mai departe.

Toţi membrii grupului pot să te lămurească în legătură cu orice dilemă ai avea aşa că nu îţi fie ruşine şi lasa întrebările să curgă.

Dacă te hotărăşti să intri în echipa noastră nu rămâne decât să ne auzim la un telefon sau direct la joc unde o să primeşti mai multe detalii în legătură cu trainingul tău.

Trebuie să ai în vedere că renunţi la libertatea de a merge la alte jocuri, dacă restul echipei merge în altă parte.Dar, sincer, dacă faci parte din echipă, de ce ai vrea să mergi în altă parte faţă de prietenii şi colegii tăi?

De asemenea, fiecare membru R.E.A trebuie să respecte cu sfinţenie ierarhia.

 

Cu echipa Red Eye Airsoft o să ai o EXPERIENŢĂ UNICĂ, ANTRENAMENTE, DISCIPLINĂ, CORECTITUDINE, PRIETENIE ŞI CAMARADERIE ADEVĂRATĂ!

Mai exact posibilitatea de a vedea şi experimenta airsoft-ul aşa cum trebuie să fie. Posibilitatea de a participa la antrenamente, jocuri publice şi private şi evenimente naţionale.Chiar dacă suntem adepţii unui spirit de prietenie şi colegialitate în club, pe terenul de joc disciplina şi respectarea ierarhiei este sfântă. Noi nu suntem doar o echipă, suntem o familie şi încercam să organizăm pe lângă jocuri şi acţiuni de coeziune şi prietenie.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la jocurile Red Eye Airsoft?

Este foarte simplu, doar lasă un mesaj la +40756363710 pe Whatsapp şi noi îţi vom trimite toate detaliile de care ai nevoie.

 

Trebuie să ştii următoarele:

- Organizăm jocuri în fiecare week-end: Sâmbătă şi Duminică pe terenul nostru de langa Bucureşti.

- Echipament poţi închiria de la noi (Contactează-ne pentru oferta de preţ şi pentru rezervări)

- Nu ne interesează dacă ai mai jucat sau nu, noi îţi vom arăta tot ce trebuie să ştii.

Ce mai astepti? Trimite-ne mesaj sau suna +40756363710 si ne vedem la urmatorul joc

Galerie Foto:

WhatsApp Image 2022-07-24 at 8-53-36 PM (1).jpeg