Casca FAST PJ Piloteer II - Tan/coyote

Referinta: [UTT-21-028247]

430,00 lei


Material: Polimer + oțel
Greutate: 980 g
Culoare: Neagra
Mărimea M (circumferința capului 52 - 60 cm)
Producător: Ultimate Tactical

Cantitate
⚡Livrare Express - Livrare in 24H

Vei primi 4,30 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Replica cască FAST PJ Piloteer IICăștile FAST stabilesc noi standarde de calitate în ceea ce privește protecția capului. Confortul la purtare și versatilitatea sunt deopotrivă markerii definitivi ai acestei serii.

Chingile se bazează pe plăcuțe de spumă a căror poziție poate fi rearanjată pentru a adapta în mod ideal casca la forma unui cap. O suspensie în 4 puncte prezintă o modalitate rapidă și ușoară de reglare și, în plus, este un sistem închis - nu are curele largi, remarcabile. Gama de reglare este mărită de un modul din spate pentru reglarea diametrului chingii printr-un buton. Elementele și suspensia chingilor sunt suporturi acoperite cu un material care absorb transpirația.

La exterior, casca are un suport integrat pentru ochelari de vedere de noapte. O parte semnificativă a suprafeței carcasei pe lateral și în spate este ocupată de un dispozitiv de fixare cu cârlig și buclă, care poate fi utilizat pentru atașarea curelelor, elementelor de identificare sau a unui indicator luminos vizibil / IR.

Unicitatea cască ia însă forma unei măști modulare cu o plasă de oțel, care, dacă este necesar, poate fi îndepărtată cu ușurință. Demontarea se efectuează prin apăsarea butoanelor de blocare de pe ambele părți ale căștii, ceea ce permite alunecarea măștii de pe șinele speciale de montare. Scutul are un vizor de înaltă calitate realizat din polimer durabil, elastic. O bună circulație a aerului și faptul că distanța dintre vizor și ochi duce practic la nici o aburire, atât de problematică în cazul ochelarilor.

Produsul nu constituie protecție balistică și nu are alte proprietăți de protecție. Nu este destinat utilizării în scopuri de protecție, inclusiv în timpul jocurilor tactice / de război / ASG.

Utilizarea produsului pentru protecție balistică și / sau în alte scopuri de protecție, inclusiv utilizarea în timpul jocurilor tactice / de război / ASG, este utilizarea produsului contrar utilizării sale intenționate, caz în care cumpărătorul o face exclusiv pe cont propriu risc.

Vânzătorul nu este răspunzător pentru deteriorarea produsului, care ar putea rezulta din utilizarea produsului contrar scopului său intenționat, acest lucru se aplică și tuturor consecințelor posibile asupra sănătății (vătămări corporale) pentru utilizator (cumpărător) sau deteriorării bunurilor. Mai mult, o utilizare incorectă a produsului va anula garanția produsului.

Vânzătorul este răspunzător față de cumpărător în temeiul garanției pentru defectele produsului (în cazul unor astfel de defecte) numai dacă cumpărătorul / utilizatorul utilizează produsul în scopul propus, adică în alte scopuri decât cele de protecție, inclusiv utilizarea în timpul tacticii / războiului / Jocuri ASG.

Lipsa oricăror proprietăți de protecție ale produsului este o caracteristică, nu un defect al produsului și, prin urmare, nu constituie un defect fizic al produsului.

[UTT-21-028247]

Fisa tehnica

Stare Stoc
In stoc Magazin
Material
ABS + Metal
Greutate (g)
980

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: