Ochelari Bollé SLAM Smoke

Referinta: [BOL-41-004331]

48,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 0,48 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Protecția ochilor îndeplinește cerințele Directivei Europene 89/686/CEE privind echipamentul individual de protecție și este realizată conform cerințelor normei EN 166:2001. Bollé Safety a devenit un sinonim al calității și este privit cu recunoașterea internațională a ochelarilor de sport și de protecție. Ochelarii au fost descriși cu factorul de duritate F și factorul de protecție termică T iar suprafața lentilelor sale de protecție a fost acoperită cu un agent care împiedică aburirea acestora și o suprafață specială care protejează lentilele de zgârieturi.

Anti-aburire - stratul anti-aburire permite functionarea in conditii optime prin eliminarea efectelor condensului care este prezent ori de cate ori diferentele de temperatura sunt mari sau in timpul uzurii ramelor neventilate.

Anti-zgârieturi - îmbunătățește durabilitatea lentilelor și reduce numărul de zgârieturi. Prelungește durata de viață și îmbunătățește confortul sau împiedicând utilizatorul să se zgârie ceea ce poate influența negativ vederea.

Cel mai mare confort de utilizare este asigurat de ramele ergonomice care au o constructie moderna si banda elastica de siguranta care este inclusa in set si care permite fixarea ochelarilor pe cap.

   Setul include:

- ochelarii,

- un cordon de siguranta,

ATENŢIE!

Produsul de mai sus este un produs de cea mai înaltă calitate și a fost supus unor teste de rezistență adecvate pentru clasa sa de rezistență. Producătorul garantează rezistența la impactul solidelor în sfera clasei de rezistență sau certificate obținute. Cu toate acestea, în cazul unei potriviri insuficiente a mărfurilor, utilizarea acestei protecție nu exclude apariția vătămărilor corporale, de exemplu prin căderea unei mingi sub geamul de protecție ca urmare a unei ricșă. Prin urmare, înainte de utilizare, se recomandă ajustarea protecției ochilor la nevoile individuale ale utilizatorului. Proprietățile de protecție ale produsului pot fi modificate și ca urmare a utilizării și întreținerii necorespunzătoare a produsului menționat mai sus, de exemplu prin curățarea lentilelor cu preparate necorespunzătoare. Vânzătorul nu este responsabil pentru nicio vătămare corporală rezultată din potrivirea și utilizarea necorespunzătoare a produsului de mai sus.

[BOL-41-004331]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: