Casca protectie Warrior - Carbon

Referinta: [UTT-21-024372]

550,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 5,50 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Unicitatea căștii, totuși, ia forma unei măști modulare - vizor, care, dacă este necesar, poate fi ridicată cu ușurință. Tot ceea ce este necesar este să apăsați un buton situat în apropierea bărbiei - vizorul acționat cu arc va fi ridicat de-a lungul ghidajelor. Partea de jos, care protejează partea inferioară a feței, poate fi coborâtă. Părțile cheie care protejează fața au fost realizate dintr-o plasă de oțel acoperită cu un laminat anticoroziv. A fost posibil să se asigure o permeabilitate excelentă la aer. Setul include și un pahar schimbabil. În plus, partea din spate a gâtului este protejată de un panou de polimer atașat cu un cârlig și buclă.

La exterior, casca are un suport integrat pentru ochelari de vedere pe timp de noapte. Pe ambele părți, există șine de montare universale RIS de 22 mm care permit atașarea oricăror accesorii la alegere, cum ar fi iluminatul tactic.

Casca este compatibilă cu ochelari tactici cu rame subțiri.

ATENŢIE!

Produsul nu constituie protecție balistică a ochilor, iar utilizarea lui cu o astfel de intenție este invalidă pentru scopul său original!

Producătorul sau vânzătorul nu poartă nicio responsabilitate pentru eventualele vătămări corporale sau daune materiale care ar putea rezulta din utilizarea produsului ca protecție a ochilor în timpul jocurilor cu utilizarea ASG și produsul nu poate fi promovat în astfel de scopuri.

[UTT-21-024372]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: