Cap de piston montat pe rulment POM NEO

Referinta: [PRM-08-015255]

113,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 1,12 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Cap de piston montat pe rulment POM NEO

Așa cum miticul Prometheus a dat foc omenirii și ne-a învățat tehnologia de bază, la fel și Prometheus ne aduce soluții tehnice moderne pentru replicile noastre de airsoft.

Un cap de piston realizat dintr-un polimer durabil „POM” - polioximetilen. Este un polimer utilizat în producția de fitinguri, componente auto, elemente de dispozitive electrice sau aparate de uz casnic. POM este un material de construcție excelent, utilizat în toate ramurile industriei. Este un material utilizat în principal în producția de produse de înaltă durabilitate, cum ar fi elementele de propulsie și elementele de construcție.

Capul pistonului POM Neo este mult mai ușor decât fratele său din aluminiu, dar în același timp este la fel de durabil și puternic. Cel mai important, versiunea POM funcționează mai eficient, iar împușcăturile trase sunt mult mai silențioase.

Capul POM NEO a fost realizat dintr-o bucată uniformă de material - a fost tăiat dintr-un bloc solid de material folosind o mașină CNC precisă, care a făcut ca structura capului să fie fixă, fără sudură și mult mai durabilă decât versiunea anterioară, care a fost fabricată prin turnare prin injecție.

POM NEO va fi o alegere excelentă pentru replicile reglate atât în ​​ceea ce privește creșterea puterii, cât și a ratei de foc.

[PRM-08-015255]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: