Vesta LV/119 - Pew tactical - NEAGRA

Referinta: [PEW-18-033974]

640,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 6,40 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Vesta este echipată cu un cummerbound flexibil, prins cu catarame cu eliberare rapidă. În combinație cu umeri reglabile din hypalon, poate fi adaptat cu ușurință la aproape orice tip de corp.

În plus, comerbundul este echipat cu huse laterale flexibile discrete și ergonomice pentru reviste sau radio, datorită cărora vesta este foarte spațioasă, în ciuda lipsei unei clapete frontale standard.

Pe partea din față a vestei, pe lângă panoul cu cârlig , vesta are două catarame pentru atașarea panoului frontal sau a unui dispozitiv pentru piept. Placa din spate are, de asemenea, un panou cu cârlig și buclă mare, iar pe marginile laterale există două fermoare pentru montarea panourilor ZIP-ON.

Fabricat din Cordura 500D de înaltă calitate, reflectă perfect culoarea camuflajului original, care cu siguranță îi va atrage pe toți cei care caută soluții de top, păstrând în același timp un preț rezonabil. Fermoarele de înaltă calitate ale companiei împreună cu elementele din plastic asigură o durabilitate ridicată la nivelul vestelor de la producători de renume.

[PEW-18-033974]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: