Casca Caiman - Coyote Brown (L/XL)

Referinta: [FMA-21-032693]

540,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 5,40 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Fabricat din: plastic

Greutate: 1050 g

Producator: FMA

 Datorită greutății sale mici și construcției grijulii, este foarte confortabil de purtat. Tampoanele de spumă plasate în interior permit acestei căști să se așeze foarte stabil pe capul utilizatorului.

Amplasarea buretilor poate fi ajustată în funcție de preferințele utilizatorului deoarece acestea sunt montate cu curele de fixare cu cârlig și buclă. Cureaua în patru puncte oferă o gamă largă de opțiuni de ajustare și o cataramă. O caracteristică suplimentară a curelei este faptul că a fost realizată într-un sistem închis, ceea ce înseamnă că nu există curele de reglare libere, proeminente. Casca poate fi reglată în circumferință folosind un buton situat în partea din spate a curelei.

Casca este echipată cu un set de șine de montare laterale care permit atașarea unei game întregi de echipamente suplimentare, cum ar fi ochelari de protecție, lanterne tactice, căști, etc. În partea din față a căștii este un suport din polimer și metal și șnururi. permițând atașarea sistemelor NVG.

Casca vine cu un set de curele de fixare cu cârlig și buclă, dedicate și profilate pentru a se lipi de carcasa căștii. Acestea permit atasarea de insigne, plasturi de moral, marcaje, markere e-lite, etc. Setul include si sine RIS care pot fi atasate de sinele de montare prezente pe carcasa casca.

Marime M/L - circumferinta capului 56 - 60 cm

Marime L / XL - circumferinta capului 59 - 61 cm

[FMA-21-032693]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: