Replica SA -H23 EDGE 2.0 ™ Replica - Chaos Bronz

Referinta: [SPE-01-031956]

1.530,00 lei
Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 15,30 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

SA-H22 EDGE 2.0™ Replică carabină

Seria EDGE 2.0™ introduce o calitate complet nouă familiei de replici Specna Arms, adăugând noi funcționalități și inovații designului încercat și testat. Ca rezultat, carabinele Specna Arms EDGE 2.0 ™ oferă un nivel excepțional de înaltă calitate și avansare tehnică direct din cutie.

Ce diferențiază EDGE 2.0 ™ de versiunea anterioară?

- Cip GATE ASTER™

- Solar ™ Trigger trigger

- Helium ™ Flat Hop Bucking

- Motor cu cuplu ridicat

- Sistem de schimbare rapidă a arcului ESA2™

Fiecare element al replicii a fost realizat cu atenție și montat cu mare atenție la fiecare detaliu, pe lângă finisajul corpului, a fost folosit Nano Coating pentru a preveni uzura. Corpul are marcajele Specna Arms gravate adânc și un număr de serie individual cu o hologramă suplimentară. Detaliile demne de remarcat includ ochiurile mecanice reglabile și un ochi tactic de montare a praștii cu două fețe.

Replica are o țeavă de precizie internă cu diametrul de 6,03 mm, care va asigura acuratețe și precizie perfectă a loviturilor. Un nou tip de cameră rotativă Hop-Up este compatibilă cu cilindrul de precizie, ceea ce permite o ajustare mai precisă și mai stabilă a preciziei și acurateței BB.

Suprafața Helium ™ Flat Hop, care a fost instalată în replică, va îmbunătăți stabilitatea BB-urilor și va face fotografiile și mai precise.

Replica are un sistem de schimbare rapidă a arcului, ESA2™. Sistemul permite o ajustare rapidă și eficientă a puterii replicii la cerințele din terenul de joc, fără a fi nevoie de utilizarea uneltelor - doar deșurubați ghidajul de stocare pentru a dezvălui accesul la arc, fără a fi nevoie să scoateți sau să demontați cutia de viteze. .

Avantajele sistemului ESA2™ nu pot fi supraestimate. Sistemul ESA2 ™ vă permite să schimbați rapid, cu puțin sau deloc efort, arcul principal și, astfel, să ajustați viteza de declanșare a replicii la cerințele organizatorului jocului. Acest lucru garantează un compromis ideal între eficiența tragerii tale și siguranța ta și a celorlalți jucători. Întregul set include și un al doilea arc principal M90, care este perfect pentru jocurile de interior.

Sistemul ESA2™ este acoperit de brevetul european nr. 007422159-0001

Inima replicii este cutia de viteze ORION bazată pe un șasiu ranforsat și echipată cu funcția principală de eliberare a arcului. Replica direct din cutie are o serie de piese de foarte înaltă calitate, datorită cărora menține o cultură de lucru foarte bună și este pregătită pentru reglaj ulterioare. Cutia de viteze ORION este făcută să funcționeze cu arcuri M140. În interiorul replicii există elemente precum:

- piston polimer ranforsat din otel

- cap de piston usor, polimer, dublu sigilat cu rulmenti

- aluminiu, duza etansa

- un ghidaj cu arc cu rulmenti

- un set de angrenaje din oțel

- Rulmenti cu bile de 8 mm

Replica folosește, de asemenea, un motor puternic și eficient High Torque echipat cu magneți puternici de neodim. Motorul are o înfășurare de 22TPA (Turn Per Arm) și poate manipula cu ușurință arcuri mai puternice decât cele incluse în set.

Sistemul ASTER™ este fratele mai mic al binecunoscutei unități TITAN™. Această a patra generație de sisteme de control AEG a fost proiectată pentru majoritatea replicilor electrice echipate cu cutia de viteze V2, inclusiv pentru cele care sunt puternic reglate. ASTER ™ vă va permite să obțineți fiabilitate maximă la un preț accesibil. Acest sistem se caracterizează printr-un raport preț-performanță extrem de favorabil.

Datorită sistemului ASTER™, puteți îmbunătăți replica prin înlocuirea contactelor cu un controler avansat echipat cu senzori optici inovatori, care oferă până la 250 de setări de sensibilitate de declanșare. Răspunsul rapid la declanșare și multe alte funcții utile vă vor permite să obțineți un avantaj pe câmpul de luptă airsoft. O siguranță electrică inteligentă protejează bateria, motorul și controlerul, chiar și în cazul conexiunii inverse a bateriei. Această caracteristică, împreună cu senzorii optici, fac din ASTER ™ cel mai durabil cip drop-in de pe piață astăzi.

ASTER™ deschide noi posibilități:

- protectie impotriva polaritatii inverse a bateriei

- senzori optici inovatori

- 250 de setări de sensibilitate de declanșare

- posibilitate de configurare folosind declanșatorul replicii sau aplicația GATE Control Station

- LED RGB incorporat pentru programare usoara a sistemului

- functionalitate premium la un pret corect

Seria de replica EDGE 2.0™ are un declanșator dedicat, numit Solar™ Trigger, care funcționează perfect cu senzorii sistemului ASTER™, oferind o sensibilitate și precizie fără precedent. Noul declanșator Specna Arms este licențiat de la Gate Quantum Trigger™.

Notă! Unele funcții ale sistemului ASTER ™ sunt disponibile în aplicația GCS (Gate Control Station), care necesită USB-Link (nu este inclusă - achiziționată separat).

Descriere completă a sistemului: https://www.gatee.eu/pl/produkty/aster/ast2-pl

Manual de utilizare ASTER ™: https://www.gatee.eu/download/aster-v2-quickstart.pdf

Cutia cu replica include două incarcatoare S-MAG mid-cap cu o capacitate de 125 BB fiecare. S-MAG este o revistă exclusivă din polimeri proiectată de Specna Arms. Textura caracteristică a logo-ului Specna Arms de pe iincarcatoare este ceva demn de remarcat. S-mag asigură alimentarea fără probleme a BB-urilor, chiar și la ROF ridicat.

Setul nu include baterie sau încărcător.

Setul include:

- replica

- 2 x incarcatoare S-MAG mid-cap

- arc principal suplimentar M90

- manual de utilizare

- certificat

- Card de diagnostic GATE ASTER™

[SPE-01-031956]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

Cum functioneaza Upgrade-urile noastre?


1.Comanzi replica ta si adauga ce pachet(e) de upgrade doresti sa aplici replicii tale.
2.Noi ne informam intre timp ce upgrade-uri pot fi facute replicii tale din cadrul pachetului selectat de tine.
3.Te vom contacta telefonic si iti vom da toate piesele compatibile cu replica ta precum si sfaturi personalizate.
4.Decizi ce upgrade-uri doresti sa faci si iti vom sugera pretul final.
PACHET DE ACURATETE
Acest pachet consta in upgradarea replicii cu o teava de precizie calibrata ce va stabiliza traiectoria bilelor.


PACHET GEARBOX & MOTOR
Pachet ce include diferite modificari la motorul replicii,rotitele dintate,arc-ul si pistonul acesteia marind puterea si viteza bilelor dar si stabilitatea replicii in timp

PACHET MOSFET
Modificari la nivelul mosfetului ce aduc avantaje precum: Fast Trigger Response, etc,etc

PACHET TRIGGER & CABLAJE
Refacerea Cablajelor si al Triggerului pentru durabilitate


PACHET PAINTJOB
Ne ocupam si de paintjob! Diverse customizari pe masura asteptarilor tale.

PACHET CUSTOM
Adauga aceasta categorie daca am omis ceva/ai intrebari sau daca doresti mai multe feluri de customizari din lista de mai sus.

ATENTIE! Daca alegi din lista de mai jos un upgrade, comanda ta va fi amanata timp de maxim 24 de ore pentru a avea timp sa verificam ce upgrade-uri pot fi aplicate special pentru replica ta, apoi te vom contacta!

16 alte produse in aceeasi categorie: