Lanternă Baldr Pro Tactical cu laser - negru

Referinta: [OLG-11-033048]

660,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 6,60 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Lanternă pro -tactică Baldr cu lanternă laser cu o vedere laser.

 Lanterna este alimentată de două baterii CR123A, care datorită LED -ului alb neutru eficient și opticii PMMA TIR, oferă un fascicul ușor de 1350 lumeni și o rază de până la 260 m. 

Laserul verde cu o putere de <5MW facilitează achiziția rapidă a țintei, fără a fi nevoie de a smulge un papion cu o vedere din spate. Modelul BALDR PRO vine cu o șină de montare compatibilă cu standardul de 22 mm (Weaver / Picatinny / MIL-STD-1913). Clemele de oțel permit atașarea rapidă a lanternei la armă. Corpul lanternelor este făcut din aluminiu de aviație acoperit cu anodizare grea neagră. 

În plus, capul lanternei este protejat.

 Datorită acestui fapt, producătorul garantează rezistența la căderea de la o înălțime de până la 1 m. Garniturile utilizate garantează o rezistență la apă IPX4 - rezistență completă a apei. Bateriile Rhe sunt adăpostite în spatele lanternei. Inima lanternei sunt electronice avansate care controlează consumul de energie direcționat către diodă. Datorită acestui fapt, lanterna strălucește cu aceeași putere până când bateria este complet epuizată. Sistemul electronic protejează lanterna împotriva supraîncălzirii diodei în cel mai înalt mod (1350 lumeni), care după 60 de secunde reduce intensitatea curentului și stabilizează lumina la nivelul de 500 de lumeni. După oprirea lanternei, răcirea acesteia și porniți -o din nou, lanterna va străluci din nou în modul maxim. 

Putem porni lanterna cu un comutator convenabil situat în partea din spate. Comutatorul este pe două fețe, datorită căreia lanterna poate fi folosită în mod convenabil atât de utilizatorii din dreapta, cât și de stânga în plus, sub comutator există un comutator suplimentar care activează lumina și fasciculul laser-împreună sau separat. / Timp de funcționare:- 1350- 500 lumeni / 1 min + 115 min (cu laserul pornit)- 1350- 500 lumeni / 1 min + 125 min (cu laser oprit)- 500 lumeni / 3 h 30 min (cu laser pornit)- 500 lumeni / 4 h (cu laserul oprit)- Strobe 

Setul include:- Lanternă 2 X CR123A 1600 MAH BATERIE

[OLG-11-033048]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: