SA-A34-HT ONE ™ Titan ™ V2 -Half-TAN

Referinta: [SPE-01-029045]

1.950,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 19,50 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.


Ediție limitată cu sistemul TITAN ™ V2 Advanced de GATE instalat!

Setul de controlere Drop-In MOSFET TITAN ™ V2 transformă un AEG într-o replică avansată de antrenament. Oferă un avantaj tactic datorită unui timp de reacție rapid de declanșare, cu capacitatea de a modifica replica și de a o adapta la fiecare misiune cu ajutorul a 20 de funcții disponibile. Acesta este cel mai avansat model de top de la GATE.

Controlerul TITAN ™ V2 va da viață nouă unei replici electrice ASG.

TITAN ™ oferă noi posibilități:

- Reglarea sensibilității tragaciului
- Pre-cocking boost - reglarea timpului în care arcul este ținut (scurtează timpul dintre o apăsare a declanșatorului și declanșarea)
- Reglarea modurilor de selectare a modului de foc
- Foc continuu
- Reglarea ratei de foc
- Notifică despre nivelul scăzut al bateriei
- Protejează bateria de deteriorări
- Detectare ciclu complet
- Mod AUG - capacitatea de a seta două sensibilități de declanșare (semi și full-auto)


Replica de carabină SA-H06 de la Specna Arms este realizată în mare parte dintr-un aliaj uniform de zinc și aluminiu, întărit cu elemente de oțel în cele mai vulnerabile puncte ale replicii (elemente din oțel - toate șuruburile, știfturile și pivoturile tactice ale curelei). Atât tamponul de stoc cât și mânerul pistolului au fost realizate din polimer. Receptorul replicii și garda de mână RIS au fost supuse procesului de anodizare, care garantează un grad ridicat de protecție împotriva coroziunii. Vopseaua a fost aplicată printr-un proces de acoperire cu pulbere, după ce suprafața a fost supusă procesului de sablare înainte de aplicarea vopselei. Aceasta oferă o rezistență mult mai mare decât de obicei a vopselei aplicate la abraziune. Receptorul poartă marcajele producătorului.

Părțile replicii sunt foarte bine aliniate - într-un mod care ar putea fi observat până acum doar în replici de către producători de top ca G&P sau Classic Army, replica este, de asemenea, perfect echilibrată. Acest lucru permite o manevrabilitate aproape ideală a replicii, iar greutatea acesteia este aproape neobservabilă odată ce replica a fost pusă pe umeri.

Avantajele sistemului Enter & Convert ™ sunt greu de exagerat. Având în vedere tendința actuală din întreaga Europă de a utiliza limitări legale în ceea ce privește viteza botului replicilor sau reglementărilor interne din diferite grupuri, sistemul garantează utilizatorului un set variat de posibilități și multă libertate. Sistemul Enter & Convert ™ permite cu un timp minim de schimbare a arcului principal

Replica este pe deplin compatibilă cu bateriile LiPo și LiFe. Datorită vitezei de bază a bilei de 120 m/s oferită de arcul principal instalat implicit de producător, replica este perfectă pentru a funcționa pe o rază medie.
Cutia de viteze care este întărită pe înălțimea chiulasei ascunde un ghidaj de arc principal din oțel care este elementul sistemului Enter & Convert ™ și, de asemenea, rulmenți cu bile de 8 mm și roți filetate din oțel care sunt așezate pe distanțieri. Sistemul este securizat cu ajutorul a patru anti-inversări. Există un cilindru de tip 2 și întrerupătorul de oțel. Replica este echipat din fabrică cu o unitate Hop-Up polimerică rotativă, precisă, care permite o reglare foarte precisă și stabilă a overclockării BB.
Replica este echipată cu o șină RIS de 22 mm superioară, apărătoare RIS și un suport reglabil. Sina superioară RIS prezintă puncte de vedere metalice din fier, care pot fi detașate liber pentru a face loc atașării unui dispozitiv de țintire optoelectronic ales. Datorită stocului extensibil cu un tampon antiderapant, este posibil să se adapteze lungimea replicii la tipul de corp și preferințele utilizatorului. Sistemul de ascundere standard se bazează pe un filet stângaci de 14 mm, care permite fixarea unui amortizor de zgomot în locul său.

Versiunea 06 are un stoc SF pliabil pe o lamă de stoc. Stocul stochează, de asemenea, o baterie. Apărătoarea de mână a replicii are o șină RIS cu sistem M-Lock care permite adaptarea individuală a poziției șinei RIS la preferințele utilizatorului. Apărătoarea are două monturi tactice QD.

Replica vine cu o revistă din oțel, 300 BB, Hi-Cap.

Replicile Specna Arms sunt compatibile cu multe incarcatoare disponibile pe piață, de la producători precum:

- BOYI
- SRC
- King Arms
- MAG
- STEA
- ACM

Setul nu include baterie sau încărcător.

Setul include:

- replică
- incarcator
- catari din fier
- arc principal suplimentar

[SPE-01-029045]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat
Material
ABS + Metal
HOP-UP
Da
Viteză bile 0.20g (m/s +/- 10%)
120
Mosfet
Da
Baterie recomandata
11.1

Referinte specifice

Cum functioneaza Upgrade-urile noastre?


1.Comanzi replica ta si adauga ce pachet(e) de upgrade doresti sa aplici replicii tale.
2.Noi ne informam intre timp ce upgrade-uri pot fi facute replicii tale din cadrul pachetului selectat de tine.
3.Te vom contacta telefonic si iti vom da toate piesele compatibile cu replica ta precum si sfaturi personalizate.
4.Decizi ce upgrade-uri doresti sa faci si iti vom sugera pretul final.
PACHET DE ACURATETE
Acest pachet consta in upgradarea replicii cu o teava de precizie calibrata ce va stabiliza traiectoria bilelor.


PACHET GEARBOX & MOTOR
Pachet ce include diferite modificari la motorul replicii,rotitele dintate,arc-ul si pistonul acesteia marind puterea si viteza bilelor dar si stabilitatea replicii in timp

PACHET MOSFET
Modificari la nivelul mosfetului ce aduc avantaje precum: Fast Trigger Response, etc,etc

PACHET TRIGGER & CABLAJE
Refacerea Cablajelor si al Triggerului pentru durabilitate


PACHET PAINTJOB
Ne ocupam si de paintjob! Diverse customizari pe masura asteptarilor tale.

PACHET CUSTOM
Adauga aceasta categorie daca am omis ceva/ai intrebari sau daca doresti mai multe feluri de customizari din lista de mai sus.

ATENTIE! Daca alegi din lista de mai jos un upgrade, comanda ta va fi amanata timp de maxim 24 de ore pentru a avea timp sa verificam ce upgrade-uri pot fi aplicate special pentru replica ta, apoi te vom contacta!

16 alte produse in aceeasi categorie: