Baterie LiPO 7,4V 1300mAh 15/30c - Deans

Referinta: [SPE-06-024606]

95,00 lei
Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 0,95 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Baterie LiPO 7,4V 1300mAh 15/30c - T -Connect (Deans) Specna Arms îndeplinește așteptările clienților lor prin furnizarea pieței cu o gamă largă de baterii Lipo eficiente care răspund nevoilor fiecărui utilizator - indiferent dacă căutați Pentru o baterie stocată pe stoc, o baterie stocată de gardă de mână sau o baterie stocată în carcasa cu laser-aceasta și multe altele pot fi găsite în ofertă, permițând jocuri și mai lungi. Pachetele cunoscute cu ioni de litiu (liion). 

Avantajul de bază al LIPO este, fără îndoială, raportul dintre capacitate și dimensiune. Pachetele au dimensiuni foarte mici, menținând o eficiență electrică foarte ridicată, ceea ce permite alegerea unui pachet adecvat pentru practic fiecare replică AEG. Nu prezintă un efect de memorie. 

Poate fi încărcat foarte des, fără a fi nevoie să fie descărcat complet. Încărcarea frecventă este benefică pentru fiecare tip de baterie. Este crucial să nu vă amintiți să nu descărcați un pachet lipo la un nivel mai mic de 3 V pe celulă și să nu supraîncărcați peste 4,2 V pe celulă. Un alt avantaj al pachetelor Lipo este o rată procentuală mică de auto-descărcare. Un pachet neutilizat va pierde aproximativ 3 - 5% din energie pe lună. Este important să acordați atenție unui pachet neutilizat, deoarece există riscul ca, ca urmare a faptului că nu este utilizat pe o perioadă prelungită de timp, acesta poate fi descărcat sub valoarea minimă acceptabilă (3 V per celulă) și pot apărea reacții chimice inadvertente , ceea ce duce la o deteriorare a proprietăților pachetului, inclusiv o deteriorare permanentă și, în cazuri extreme, un incendiu. 

Un pachet Lipo neutilizat ar trebui să fie taxat la o medie de 70%. Utilizat în mod precoper, un pachet Lipo are o perioadă de exploatare în medie de 500 - 700 de cicluri. Un factor important este temperatura în care pot funcționa pachetele LIPO. Spre deosebire de alte baterii, celulele Lipo funcționează bine la temperaturi scăzute. 

Cu toate acestea, acestea ar trebui să fie taxate la temperatura camerei. Pentru a menține starea bună a bateriilor Lipo, este necesar să le echilibreze în timpul încărcării cu un conector de servicii, pe care majoritatea pachetelor LiPO îl au (un bun încărcător Lipo are un echilibrator încorporat).

[SPE-06-024606]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat
Capacitate (mah)
1300
Voltaj
7.4

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: