AM-003 Tactical Pistol

Referinta: [AMB-01-006926]

1.230,00 lei
Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 12,30 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Calitatea materialelor utilizate face dificilă observarea imediată că este de fapt polimer nu metal. Corpul replicii se mândrește cu marcajele eficiente, printre altele, ale modelului și logoul Amoeba Airsoft.

Metalul a fost folosit la fabricarea pieselor exterioare, a amortizorului, a glisierei patului și a mai multor elemente diverse. Gripul este profilat adecvat și acoperit cu o textură aspră, anti-alunecare, care crește confortul și stabilitatea mânerului. Butonul de eliberare al incarcatorului a fost mărit pentru a-i ușura utilizarea.

Bateria poate fi depozitată în interiorul stocului și al glisierei acestuia. Accesul la butonul de reglare Hop-Up se obține într-un mod tradițional în acest tip de construcție - prin tragerea înapoi a mânerului de încărcare și prin descoperirea portului de ejectare. utilizatorul. Segmentele de șină RIS de 22 mm pot fi atașate la apărător de mână în mai multe poziții datorită orificiilor din jurul acestuia. Sina de montare RIS situata in partea de sus a corpului permite atasarea unei game largi de accesorii suplimentare, incepand cu obiective optice si pana la lanterne.

Pușca de asalt are lunete fixe din fier: lunete rabatabile față și spate, atașabile la o șină RIS. Replicile Amoeba Airsoft au capacitatea de a înlocui rapid arcul fără a fi nevoie să dezasamblați scheletul cutiei de viteze.

Inima acestei replici este un gearbox întărit, ușor modificat v2, cu un modul integrat EFCS - Sistemul de control electronic al tragerii. Controlează funcționarea mecanismului de declanșare, permițând funcționarea lină și, mai presus de toate, scurtează timpul de reacție a motorului la o apăsare a tragaciului.

EFCS prelungește semnificativ durata de viață a mecanismului, deci a întregii replici și permite utilizarea unei baterii de înaltă tensiune, inclusiv LiPo. După achiziționarea unui programator EFCS extern, dedicat, utilizatorul va câștiga capacitatea de a seta secvența modurilor de incendiu, precum și modul burst (foc 3 bile)

Incarcatorul are o textură aspră, anti-alunecare și un mâner pliabil pentru tragere. Setul nu include baterie sau încărcător. Prețul replicii nu include accesorii opționale vizibile în fotografiile de previzualizare. Lista elementelor incluse în setul de mai jos.

Setul include:

-replica

-incarcator

- manual

[AMB-01-006926]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat
Material
ABS + Metal
HOP-UP
Da
Viteză bile 0.20g (m/s +/- 10%)
100
Versiune Gearbox
v2
Mosfet
Da
Baterie recomandata
11.1

Referinte specifice

Cum functioneaza Upgrade-urile noastre?


1.Comanzi replica ta si adauga ce pachet(e) de upgrade doresti sa aplici replicii tale.
2.Noi ne informam intre timp ce upgrade-uri pot fi facute replicii tale din cadrul pachetului selectat de tine.
3.Te vom contacta telefonic si iti vom da toate piesele compatibile cu replica ta precum si sfaturi personalizate.
4.Decizi ce upgrade-uri doresti sa faci si iti vom sugera pretul final.
PACHET DE ACURATETE
Acest pachet consta in upgradarea replicii cu o teava de precizie calibrata ce va stabiliza traiectoria bilelor.


PACHET GEARBOX & MOTOR
Pachet ce include diferite modificari la motorul replicii,rotitele dintate,arc-ul si pistonul acesteia marind puterea si viteza bilelor dar si stabilitatea replicii in timp

PACHET MOSFET
Modificari la nivelul mosfetului ce aduc avantaje precum: Fast Trigger Response, etc,etc

PACHET TRIGGER & CABLAJE
Refacerea Cablajelor si al Triggerului pentru durabilitate


PACHET PAINTJOB
Ne ocupam si de paintjob! Diverse customizari pe masura asteptarilor tale.

PACHET CUSTOM
Adauga aceasta categorie daca am omis ceva/ai intrebari sau daca doresti mai multe feluri de customizari din lista de mai sus.

ATENTIE! Daca alegi din lista de mai jos un upgrade, comanda ta va fi amanata timp de maxim 24 de ore pentru a avea timp sa verificam ce upgrade-uri pot fi aplicate special pentru replica ta, apoi te vom contacta!

16 alte produse in aceeasi categorie: