1/4x32F Scope

Referinta: [THO-10-018951]

940,00 lei

Cantitate
Nu se afla in stocVei primi 9,40 lei ca si recompensa cand cumperi 1 din astfel de produse. Suma acumulata poate fi folosita pentru urmatoarea ta comanda.
Inchide
  Politica de securitate

Procesare platilor este criptata pentru acordarea unei securitati maxime.

  Politica de livrare

Acordam livrare in 3-7 zile lucratoare si 24 de ore pentru produsele cu Livrare Express

  Politica de returnare

Drept de returnare neconditionata in 14 zile calendaristice.

  Extragarantie

Acum oferim extragarantie pentru armele (replicile) airsoft cu intretinere inclusa in pret.

Scop 1-4x32F - Maro

Replica lunetei a fost realizată din metal. Dimensiunea sa mare (150 mm lungime, 70 mm înălțime) și materialul din care a fost realizată au o greutate de 595 g. Replica are un reticulul Rangefinder. Punctul de vedere este situat în mijlocul crucii și este iluminat în culoare roșie cu unsprezece setări de luminozitate. Iluminarea este alimentată de o baterie CR1620. Mărirea de 1-4x poate fi ajustată folosind o pârghie situată în partea stângă a lunetei. Datorită dimensiunii sale, luneta dispune de vizor de fier montat deasupra - o lunetă față și spate pentru o țintire mai rapidă.

Poziția lunetei poate fi reglată atât pe verticală, cât și pe orizontală. Poziția verticală este reglată cu ajutorul unui buton confortabil și mare de sub lunetă. Este necesară o șurubelniță cu lamă plată pentru reglarea poziției verticale a lunetei. Suportul este dedicat pentru o șină de montare RIS de 22 mm cu sistem QD. Replica vine cu o husa din nailon. Husa poate fi prinsă de o curea.

Setul include:

 - scope

 - husa

 - cheie hexagonală

[THO-10-018951]

Fisa tehnica

Stare Stoc
Stoc epuizat

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: